Tuotteet hakusanalla sockeye lohi (17)

Pangasfilee

Pangasfilee

IQF
Sardiinit Öljyssä - Elintarvikekauppa

Sardiinit Öljyssä - Elintarvikekauppa

Klubipurkki 125g, Luonnollinen tai Mausteinen
Punainen Snapper

Punainen Snapper

PUNAINEN SNAPPER - PUNAINEN PORGY - BESUGO LATINALAINEN NIMI: PAGRUS PAGRUS 10 KG KARTONKIT ALKUPERÄ ARGENTINA
Vaaleanpunainen Katkarapu

Vaaleanpunainen Katkarapu

Vaaleanpunainen katkarapu
Barramundi-kalafileet, luuttomat ja nahalliset

Barramundi-kalafileet, luuttomat ja nahalliset

Tutustu vertaansa vailla olevaan makuun Barramundi Filee Nahalla. Nämä premium-fileet tulevat nahka päällä, mikä lisää makua ja rapeaa rakennetta ruokiisi. Tunnettu makeasta ja voimaisesta maustaan, ne ovat kulinaarinen herkku, joka sopii täydellisesti grillaamiseen, paistamiseen tai pannulla paistamiseen.
Litteä sardiini

Litteä sardiini

Saatavilla pakastettuna
Keltainen Riisi (Currya)

Keltainen Riisi (Currya)

Keltainen Riisi (Currya)
Pakastetut Mustat Kampelafileet (sivusaalis) - PBI, ilman ihoa (Reinhardtius hippoglossoides)

Pakastetut Mustat Kampelafileet (sivusaalis) - PBI, ilman ihoa (Reinhardtius hippoglossoides)

Vastuullisesti kalastettu laivamme Emeraude toimesta Pohjois-Atlantilla (FAO-alue 27 - alavyöhykkeet I, IIa, IIb IIIa & VI), mustat flätanifileet PBI (Reinhardtius hippoglossoides) valmistetaan 100 % villikaloista. Käytämme tiukkaa kalavalintaa luodaksemme tuotteitamme erittäin korkeilla laatustandardeilla. Ne kalastetaan ja pakastetaan 12 tunnin kuluessa saaliista, kaikki avomerellä. Tarjoamme mustat flätanifileet PBI, jotka eivät ole lajiteltuja, 6.8 kg Interleaved -pakkausmuodossa B-to-B-käyttöön. Älä epäröi kertoa meille tarpeistasi ja kysyä lisätietoja tuotteistamme!
Pienet puhdistetut mustekalat - Pääjalkaisten valikoima

Pienet puhdistetut mustekalat - Pääjalkaisten valikoima

Pienet mustekalat persiljakermassa: Valmista persillade (valkosipuli & persilja). Sulata pienet mustekalat. Suosittelemme sulattamaan mustekalat vedessä juuri ennen valmistusta. Paista mustekaloja pannulla oliiviöljyssä, lisää persillade siten, että saat tasaisen kullanruskean pinnan. Mausta haluamallasi tavalla. Lisää tuorekerma ja anna hautua 4 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoile valkoisen riisin tai höyrytettyjen porkkanoiden kanssa.
Mausteinen Silakkakastike

Mausteinen Silakkakastike

Maustetut Silakkafileet Ref: SAL055 Sisältö: 200 g
Punaisen snapperin pihvi

Punaisen snapperin pihvi

Punaisen snapperin pihvi
Koko puhdistettu punakampela

Koko puhdistettu punakampela

Koko puhdistettu punakampela
Tilapiafileet

Tilapiafileet

Tilapiafileet
Valkoinen Tonnikala

Valkoinen Tonnikala

Valkoinen tonnikala
Punaiset Argentiinalaiset Katkaravut

Punaiset Argentiinalaiset Katkaravut

VILLISTI PYYDYSTETTY MERIJÄÄDYTETTYJÄ PUNAISET ARGENTIINALAISET KATKAT HOSO (PÄÄ PÄÄLLÄ, IHO PÄÄLLÄ) LATINALAINEN NIMI: PLEOTICUS MUELLERI